Dark Village
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Village

Stránka o temných rasách...

DomovPortálHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Pravidlá

Goto down 
AutorSpráva
Aanelia Lathai
Vodkyňa klanu bosoriek, strážkyňa tajomstva DV
Aanelia Lathai

Počet príspevkov : 383
Registration date : 26.03.2007

Pravidlá Empty
OdoslaťPredmet: Pravidlá   Pravidlá Icon_minitimeŠt august 23, 2007 10:37 am

Pravidlá na Dark Village
I keď nie ste malé deti a nechcete sa riadiť pravidlami, musím ich dať pre vaše dobro. Nič sa nebude stŕhať, len oplaťovať banom... Tak, začnime...
1. Na Dark Village pplatia pravidlá, či chete alebo nie. Ak si neuvedomíte, že pravidlá nie sú na parádu, môžete na to doplatiť veľmi zle...
2. Vo vlastnom záujme nevyzradzujte vaše heslo a meno nikomu, kto na Dark Village chodí. Pokiaľ chcete s niečim pomôcť, nechať sa vymazať, premenovať sa, napíšte mne. Nechcem počuť sťažnosti na také veci, čo sa týkajú nalogovania sa do cudzieho konta.
3. Nehrajte RPG proti pravidlám. Nehrajte sa na Mary Sue, nehrajte metagaming a nechcite sa naučiť zlovestné veci, ktoré sú v rozpore s pravidlami role play.
4. Žiadne vulgarizmy, prosím. Vulgarizmy sa oplácajú 3 dňovým BAN-om, čiže neprístupnosť na toto fórum bude na 3 dni.
5. Všetci, ktorí ste zaregistrovaný. Mám na vás jednu prosbu - do týždňa, ak ste neschopní kvôli osobným problém tak do dvoch týždňov, zapíšte sa do jednej zo skupín, ktoré tu máme. Pravdaže, Bosorky sú len pre ženy.
6. Typické je to, že niekto sa zaregistruje a nepríde... A preto mám pár opatrení. AK nemáte doma internet, treba mi to nahlásiť, aby som vás zbytočne nevymazala. Je jedno ako, ale potrebujem to vedieť. Ak ste menej ako 2 týždne mimo internetu, nezmažem vás. Ale ak viac, potrebujem výslovné požiadanie, kde bude spísané, že nemáte internet, osobné problémy vás nútia nenavštevovať stránku a pod. V inom prípade - mažem.
7. Viem, je ťažké hrať RPG ako dvoj postava. Čiže shyzofrenik. Ste na jednom i na druhom mieste naraz. Pamätáte sa na PP? Smeágol... Tak tam bola istá schyzofrénia. Ak uvidím, že niekto je na dvoch miestach naraz v RPG, hoc je len nováčik, riešim to celé BAN-om, ale len na jeden deň. Ak sa to bude opakovať, budem prirátavať plus dva dni.
8. Registrácia - hm. Čo sa tohoto týka, nikto nebude zaregistrovaný dva razy, zmažú sa obe kontá. Ak chcete mať dve alebo viaceré postavy, musíte napísať dôvod, mená a ja potom zvážim, či ich prijmem.
9. Každý si je rovný, žiadne opovrhovanie druhým tu nechcem vidieť. Nikto nieje menej ako ty, čiže sa nevyvršuj na druhých, že ty toho vieš viac. Ak sa to stane, musíte ma informovať - či už tajné správy alebo podobne. Dotyčný bude mať 5 dňový trest - BAN.
Toto sú naše pravidlá a admin stránky si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť pravidlá.
Návrat hore Goto down
https://dark-village.editboard.com

Pravidlá
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Dark Village :: Dark Village-
Prejdi na: